Teeling Small Batch 46%

Maistelussa Teeling Small Batchia miniatyyripullosta. Ennakkotiedot vähäiset, mieli avoin. Maistetaan pois.

Teeling Small Batch

(46%, OB, +/- 2015, 5 cl miniature)

Tuoksu: Kynsilakanpoistoainetta ja glyserolia. Tällainen tavara ei voi olla muuta kuin irkkuviskiä. Aprikoosia, omenahilloa, viinirypälemäisyyttä, nuorekasta tammisuutta. Vaniljaa ja hunajamelonia. Kaiken terävyyden keskellä tässä on hyviäkin piirteitä. Vesilisä tuo tiettyä valkoviinimäisyyttä ja banaania pintaan.

Maku: Kermaisuutta, vaniljaisuutta ja aprikoosia. Omenamehumaisuutta, banaania, hunajamelonia, tölkkiananasta. Tekstuuri on tiivis ja öljyinen mutta runko ei mitenkään valtavan tuhti. Tammisuus pysyy kivasti aisoissa. Jälkimaku pudottaa jälleen kynsilakanpoistoaineen ja glyserolin maailmaan. Jyväinen viinaisuus nousee, samoin tietty valkopippuri ja happamuus. Finaali jää melko lyhyeksi ja vaatimattomaksi. Vesilisä tuo makuun tuoretta ruohoisuutta ja Grüner Veltliner -tyylistä valkoviinimäisyyttä.

Arvio: Osin ihan miellyttäväkin irkkuviski, josta hienoudet tosin vielä puuttuvat. Mutta ennemmin tätä juo kuin selkäänsä ottaa. 81/100

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.