Highland Park 25 yo 50,7%

Maistelussa mustaan puukirstuun pakattu 25-vuotias Highland Park vuodelta 2004. Odotukset ovat katossa, koska nykypullotteistakin 25-vuotias on suuri suosikkini.

Highland Park 25 yo 50,7%

(50,7%, OB, 2004, 70 cl)

Tuoksu: Hedelmäinen, hunajainen, kanervainen ja muhkea. Vahamaisuutta, turvesavua, siirappisuutta, uuniomenaa, rusinaa. Eucalyptusta, sherryisyyttä, maitosuklaata, luumuhilloa, mausteisuutta, joulukakkua, kuivattuja hedelmiä. Todella runsas ja vaikuttava. Vesilisä avaa vielä lisää eucalyptusta ja raikkautta.

Maku: Hunajainen, turpeinen, kanervainen ja silkkisen pehmeä. Mahtavan kermainen suutuntuma, täyteläinen ja erittäin öljyinen, mutta silti potkua riittää. Suklaisuutta, siirappia, pähkinäisyyttä, mausteisuutta, hedelmäkakkua, marmeladia. Lakritsia, pippurisuutta, yrttejä, kanelia. Tammisuus on kuivaa ja erittäin tyylikästä. Jälkimaku on hunajainen, turvesavuinen, kanervainen ja hedelmäisen muhkea. Pähkinäisyyttä, sherryisyyttä, suklaata, kermaisuutta. Todella hieno mausteisuus ja tammisuus, vahamainen ja samalla runsas. Erittäin pitkä finaali, jossa riittää kamferia ja eucalyptusta hamaan maailman tappiin saakka. Wow. Vesilisä tuo anista ja kurkkupastillisuutta.

Arvio: Uskomaton elämys. Äärettömän pehmeä ja erittäin vaikuttava viski. 93/100

Mitähän mieltä muut ovat olleet? Whiskyfun 90/100. Whisky Monitor Database 89/100 (per 13).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.