Glendronach 24 yo 1992/2016 for LMDW 56,6%

Maistelussa ranskalaisen La Maison du Whiskyn 60-vuotisjuhlapullote Glendronachilta.

Glendronach 24 yo 1992/2016 for LMDW

(56,6%, OB, 15.5.1992–10/2016, Celebrating the 60th Anniversary of La Maison du Whisky, Cask #102, Sherry Butt, 575 bts., 70 cl)

Tuoksu: Taatelinen ja muhkea. Tallinen ja multainen sävy on pinnassa, luumuinen ja rusinainen makeus seuraa pinnan alla. Pähkinäisyyttä, pientä karvautta, tummaa suklaata. Tammi tuntuu vahvana ja mausteisena. Vesilisä availee kermaisuutta ja maitosuklaata.

Maku: Tallinen ja nahkainen, varsin tumma ja synkän suklainen. Tammea, mausteisuutta, taatelia, luumua, rusinaa. Pientä pippurisuutta, kuivattua hedelmää, saksanpähkinää, karvautta. Suutuntuma on täyteläinen ja mausteinen. Jälkimaku on erittäin mausteinen, tamminen ja tallinen. Saksanpähkinää, muskottia, pippuria, hapanta yrttisyyttä. Tummaa suklaata, kaakaojauhetta (Van Houten). Erittäin pitkä ja kovasti kuivuva finaali. Vesilisä keventää tammen synkkää purevuutta ja nostaa kermaista maitosuklaata pintaan.

Arvio: Tumman mausteinen ja vahva Glendronach, joka suorastaan huutaa vettä. 89/100

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.