Highland Park Harald 40%

Highland Parkin The Warrior Series julkaistiin kolmen pullotteen voimin tax free -myyntiin keväällä 2013. Harald oli ensimmäisen erän kallein tuote. Toinen kolmikko tuotiin markkinoille saman vuoden syksyllä.

Highland Park Harald

(40%, OB, NAS, travel retail, The Warrior Series, 2013, 70 cl)

Tuoksu: Erittäin rasvainen ja yllättävän raskas. Paksu, tunkkainen maltaisuus jyrää. Moottoriöljyä, aamupuuroa, silkkaa turvetta. Hunajaa, apilaa, tuoretta ruohoa. Runsas hedelmäisyys, appelsiinimehua ja mangoa ja vesimelonia. Ei silti houkuttele, jotain eltaantunutta tässä on.

Maku: Taso nousee tuoksusta selvästi. Hunajainen turvesavu maistuu heti miellyttävästi, kanervaisuus löytyy myös. Maltaisuus on yllättävän pirteää ja vaikutelma melkeinpä mineraalinen. Rasvaisuus ja moottoriöljy korostuvat, mutta raikas appelsiini ja savu virkistävät vaikutelmaa. Suutuntuma on silkkinen mutta melko ponneton loppua kohti. Jälkimaku on hunajainen, kanelinen, havuinen, sitruksinen, melko lyhyt. Tietty vetisyys vaivaa loppuun asti.

Arvio: Kelvollinen perustason Highland Park. Eväitä tässä olisi enempäänkin. 82/100

Mitähän mieltä muut ovat olleet? Whiskyfun 81/100. Whisky Monitor Database 83/100 (per 4).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.